Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

2. Pinsedag - gudstjeneste og fejring af kirkens fødselsdag

10
JUN

Dato Mandag d. 10. juni 2019, kl. 10:00
Medvirkende
Susanne Gregersen
Pris
Gratis

2. Pinsedag fejres kirkens ”fødselsdag” i Sct. Clemens kirke med en gudstjeneste og en fødselsdagsfest med folkemusik og kagemand.

Pinsen er festen for Helligåndens komme. 50 dage efter påskedag fejres det, at Helligånden kom til verden og skabte tro, håb og fællesskab blandt mennesker. Helligånden kom til apostlenes og gav dem styrke og mod til at gå ud i verdenen og fortælle om Gud og Jesus, det blev den første kirke, og siden har vi hvert år til pinse fejret Kirkens fødselsdag.

I år fejrer Sct. Clemens kirke pinsen inden døre. Først med en gudstjeneste, hvor folkemusikken får en plads, derefter en udvidet kirkekaffe i form af fødselsdagsfest, med alt hvad dertil hører af kaffe, saft, kagemand og mere folkemusik. Folkemusikgruppen Travellers Choice indbyder til en musikalsk rejse rundt i det nordlige Europa. Med danske folkemelodier og sangskat i bagagen har Bodil Frimodt Rønnow (Violinist og sanger) og Johanne Buus Andersen (Fløjtenist og sanger) på forskellige rejser brugt folkemusikken som platform for kulturforståelse. I samarbejde med accordionist David Mondrup, spiller de et udvalg af de sange og melodier.

Der er lagt op til en festlig fejring af pinsen og alle er velkomne.

Gratis arrangement.

Ophavsret: