Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Musik i sommernatten

13
JUN

Dato Torsdag d. 13. juni 2019, Kl. 21:30 til kl. 22:00
Pris
Gratis

Kirkens to organister (sommetider med indbudte solister) vil på skift spille fire "sommernatskoncerter" i juni måned. Vel mødt til en smuk afslutning på en dejlig sommerdag!

Hvad kunne være skønnere, end at spadsere en tur i den lyse sommeraften og nyde fuglesangen, alle duftene og det milde vejr? Det skulle da lige være at afslutte sin vandring med en lille halv times koncert i Sct. Clemens Kirke med dejlig musik for orgel, sang eller klaver!

6. juni: Sang: Mathilde Lindberg, flygel: Lisbeth Eilrich Iversen. 
Mathilde Lindberg var i en lang årrække korist i Sct. Clemens Kirkes ungdomskor, hvor hun ofte blev brugt som solist. Nu har vi endelig muligheden for igen at nyde hendes dejlige stemme.
Denne aften, som er den første i rækken af sommeraftens-koncerter byder repertoiret på kendte danske forårssange, evergreens og iørefaldende popballader.

13. juni: Mette Korsgaard Djernes (mezzosopran) og Mads Wadmann (flygel). Et lyrisk program med musik af bl.a. Carl Nielsen og Gabriel Fauré. 

20. juni: Christian Thorning (kontrabas) og Mads Wadmann (flygel). Stemningsfuld nordisk jazz.

27. juni: Oud: Maher Mahmoud, flygel: Lisbeth Eilrich Iversen. 

Maher Mahmoud kommer oprindeligt fra Syrien, men har boet i Danmark siden 2012, hvor han efterhånden er blevet et kendt ansigt på den danske musikscene. Instrumentet  han spiller på kaldes en Oud og er et mellemøstligt strengeinstrument med en helt særlig klang. 

Musikken denne aften bygger bro mellem den vestlige og den mellemøstlige musiktradition, og repertoiret består både af danske salmer og traditionelle syriske sange, samt original kompositioner.

- Allesammen torsdag aftener kl. 21.30 og med fri entré.

Ophavsret: