Rock-koncert med bandet "Rigmor"

17
MAR

Dato Tirsdag d. 17. marts 2020, kl. 19:30
Sted
2.Kirkerum, Parkboulevarden, Randers, Danmark
Pris
Entré. Voksne: 50,- Børn/unge: Gratis

Med inspiration fra Michael Strunge sætter det danske band Rigmor tunge emner på dagsordenen i deres tekster og musik, hvilket de fik bevist på deres debutsingle Træ. Gruppen har i efteråret markeret sig som et af de nye skud på stammen af dansksprogede bands, der har noget på hjerte. Ud over den samfundskritiske tone i teksterne karakteriseres musikken ved den melodiske, hjerteskærende vokal, nøje arrangerede kompositioner og et råt lydbillede.

Det aarhusianske indieband Rigmor står nu klar med anden single fra deres kommende debut-EP med tilhørende musikvideo. Med singlen Vægtløs skildrer gruppen den meningsløshed, der følger med de evindelige valg, den unge generation står over for. Et liv i tomgang er dog ikke forbeholdt den unge generation, hvilket fortælles i den kunstneriske musikvideo, hvor hovedrollen spilles af en autentisk ældre, hjemløs mand og udtryksfulde statuer. 

Rigmor formår således med denne single at nedbryde skellene på tværs af alder og samfundsklasser, og lytteren efterlades med den kolde, klare sandhed, at uanset formue, farve og fortælling er vi alle sammen mennesker med den samme kamp: At finde vores egen plads i tilværelsen.


Ophavsret: