Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Musik i sommernatten

JUN
24

Musik i sommernatten


Torsdag d. 24. juni 2021, Kl. 21:30 til kl. 22:15
Sct. Clemens kirke, Parkboulevarden, Randers
Gratis
Musik i sommernatten

Du skal vise CORONAPAS. Max. 100 gæster, 1 m. afstand og mundbind når man kommer og går.

Liva Mo solo. Liva er tidligere korist i Sct. Clemens Kirke, nu professionel sanger, multiinstrumentalist og sangskriver, fremfører egne numre fulde af skønhed og magi.

Liva udgav i oktober 2020 sit debutalbum CURA.  “Det store fokus på vokalen gør fortællingen nærværende og levende, og det forstærkes af Liva Mos utrolig smukke stemme, der oser af både personlighed, inderlighed og fremragende kontrol. En stemme, der med sin lyse, luftige klang og tremolovibrato står i skarp kontrast til det dystre univers, hun beskriver. Den nærmest hvisker ”Nordic Noir” i øret og leder tankerne hen på den norske sanger Susanne Sundfør samt danske Fallulah” (GAFFA).


Hvad kunne være skønnere, end at spadsere en tur i den lyse sommeraften og nyde fuglesangen, alle duftene og det milde vejr? Det skulle da lige være at afslutte sin vandring med en lille halv times koncert i Sct. Clemens Kirke med dejlig musik for orgel, sang eller klaver! Kirkens to organister vil sammen med indbudte solister på skift spille fire "sommernatskoncerter" i juni måned. Vel mødt til en smuk afslutning på en dejlig sommerdag!