Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert - filmmusik med Claudio Passilongo

JAN
20

Koncert - filmmusik med Claudio Passilongo


Torsdag d. 20. januar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sct. Clemens kirke, Parkboulevarden, Randers
Claudio Passilongo
Gratis
Koncert - filmmusik med Claudio Passilongo

Udover at arbejde som organist i Sct. Clemens kirke er Claudio Passilongo også pianist og komponist. Torsdag 20. januar tager Claudio lytterne med i billedrig koncertoplevelse, når han spiller filmmusik til levende billeder.

Denne aften kommer publikum til at høre værker fra italienske film som "Mine aftener i Paradis" og Federico Fellinis "8 ½" samt amerikanske klassikere som "The Godfather" og "The Mission" og selvfølgelig nogle af Claudio Passilongo egne kompositioner.

Claudio Passilongo har hele sit liv arbejdet med den stemningsfulde og atmosfæriske del af jazzen og den klassiske musik. Han har bl.a. komponeret symfonier og filmmusik og udgivet masser af musik.

Koncerten er en ud af fire koncerter der holdes henover januar, februar og marts måned, med det formål at skaffe penge til et efterhånden meget udtjent flygel i kirken.

Musikken og kaffebordet er gratis, men vi håber, at alle vil bidrage med et tilskud, stort eller lille, til det nye flygel. Vi har muligheder som MobilePay, bankoverførsel eller kontanter.