Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Info for forældre

Info for forældre    

CLUB CLEMENS

Opdateret 29/10-20

Pga. coronasituationen hygger vi os frem til julen 2020 i juleværksteder.
Børnene er så vidt muligt i grupper, sammen med dem de går i klasse med og/eller er venner med. Efter jul tager vi fat på Den lille Prins igen, i hvilken form det bliver tager vi stilling til inden jul. 

Der er ændringer i form/indhold i Club Clemens og regler der skal overholdes pga. corona-stuationen:


1: VIGITIGT!! Vi lukker kun børn ind der har udfyldt en tilmelding, pga. corona-situationen er det ekstra vigtigt, at vi har kontaktoplysninger og ved hvornår børnene har været her. Der er et maximum på 30 børn. Find tilmeldingen næsten nederst på kirkens hjemmeside (forsiden)


2. Der skal bæres mundbind når i kommer til kirken og når i forlader kirken, børn under 12 år er fritaget for kravet om mundbind (jeg ved p.t. ikke om vi også skal bære mundbind undervejs, det får i besked om senere)


3. I må tidligst komme ind i kirken kl. 14.50


4. I skal huske at spritte af når i kommer, ved lokaleskifte og inden kagepausen.


5. Vi slutter Club Clemens kl. 16.45, her skal børnene gå udenfor, så vi kan gøre corona-rent (pausen med saft og kage bliver lagt sammen med afslutning kl. 16.30-16.45)


6. INGEN børn/voksne der er syge må komme i Club Clemens.. I


 


 

Hvis du gerne vil have nyheder eller har spørgsmål til Club Clemens så find os på facebook: Club Clemens Randers

Club Clemens sæson går fra 1.september – ca. 1. maj. Børn i førskolealderen er velkomne ifølge med en voksen.

PRIS: 100 KR. FOR EN SÆSON - OBS!!! du skal være indmeldt og have betalt kontigent før du kan deltage i musicals.

Club Clemens sæson går fra september – april

Online tilmelding til Club Clemens her

 

 

 

Hver fredag der er Club Clemens samles børn og ledere i en rundkreds til fælles velkomst. Her indledes med en kort fortælling, Fadervor og et par sange. Hvis børnene har nogle mønter med, samler vi ind til børn, der har brug for hjælp.

Efter den fælles indledning arbejder vi med fællesprojekt eller i grupper. I grupperne bliver der leget og arbejdet med sang, musik, drama og andre kreative og fysiske aktiviteter.

"I pausen skal der spises kage, hvis der nog'n der gider bage" Sådan lyder det i Club Clemens sangen. Forældre (og børn/unge) bager 1-3 gange på en sæson.

Efter pausen fortsætter vi i grupper eller øver alle sammen og til sidst slutter vi af med "Nu går solen sin vej" og beskeder.

I er altid velkomne til at henvende jer, enten på nedenstående eller kigge indenfor på kontoret. Jeg modtager gerne gode ideer, kritik, spørgsmål m.m.

Venlig hilsen

Helle Strange 
Tlf. 8712 4113 / Mobil/sms: 5114 6018

info@sct-clemens.dk