Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Snartkonfirmander

Børn i 5. klasse inviteres til indledende konfirmationsforberedelse/ dåbs- oplæring. Vi har valgt at kalde det ”Snart-konfirmander”.

Hvad er så det og hvem kan deltage?

Hensigten med den indledende konfirmationsforberedelse er at give børnene mulighed for at opnå fortrolighed med den kristne børnelærdom og kirkens gudstjeneste. ALLE fra 5. klasse er velkomne, det er ikke nødvendigt at have deltaget som ”Mini-konfirmand” i 3. klasse.

Hvad skal vi lave?

5. klasserne fra C. la Cours skole og Forberedelsesskolen skal sammen med 4-6 voksne fra kirken opleve på egen krop, hvad pinsen er, hvorfor vi fejrer den, herunder også om dåb og fadervor.

Det bliver absolut ikke traditionel undervisning – nej, her er spændende løb med ild, vand, QR-koder. Hvis børnene har, må de meget gerne have mobil / i-phone med, vi bruger det undervejs. Fadervor bliver gået og bundet, vi hører musik og ser film/musikvideoer på storskærm, vi spiser frokost sammen m.m.

Hvor og hvornår er det?

Den indledende konfirmationsforberedelse for ”Snart-konfirmander” fra 5. klasse vil finde sted i Sct. Clemens kirke en lørdag i foråret. Information og tilmeldingbliver delt ud i klassen. Vi sørger for frokost, PIZZA. Hele dagen er naturligvis gratis.